Facaderensning

Med en grundig facaderensning kan din facade gå fra, at se beskidt og kedelig ud til at være pæn og ren. I de mange år vi har rengjort facader hos både private og virksomheder, har vi altid haft fokus på at resultat bliver så godt som muligt og at kundens tilfredshed er i centrum.

Facaderensning – hvorfor?

Facaderens skal gøres dels for at forbedre facadens udseende, men også for at vedligeholde dens holdbarhed. Dette på baggrund at de urenheder der fjernes i forbindelse med at facaden rengøres og som kan være en bidragen faktor til at facaden nedbrydes.

Vi kan efterfølgende vedlejde i hvordan man bedst muligt selv kan udskyde behovet for den næste rensning af facaden er nødvendig.

Facaderensning – hvordan?

Metoden hvorpå facaden rengøres afhænger af overfaldens type og hvilke rensningsvejledninger der kan følger deraf. Vi sørger for at afstemme forventninger til det endelige resultat således at vi er sikre på at begge parter har en god mavefornemmelse når opgaven er udført.

Ser din facade lidt kedelig ud? Har den brug for en grunding rengøring? – så ring på 62 22 49 00 og få en snak med Brdr. Folkmann om facaderensning, det betaler sig!